De mooiste dag van je leven

Ga voor een bruiloft die écht om jou draait

Pluk Weddingplanner helpt je met een perfecte organisatie

Pluk Weddingplanner regelt alles

Wij regelen voor jou de perfecte bruiloft. Pluk heeft jarenlange ervaring in het organiseren van talloze evenementen. Je kunt op ons vertrouwen!

Trouwpakketten

Met onze pakketten weet je van tevoren waar je aan toe bent. Uiteraard heb je alle vrijheid om een pakket aan jullie wensen aan te passen.

Speciaal voor jullie

Liever een bruiloft op maat? Ook dat regelen onze weddingplanners voor je. Op onze eigen trouwlocatie in Drenthe, of ergens anders in Nederland of het buitenland.

Trouwen in Drenthe

Zoek je een bijzondere trouwlocatie in Drenthe? Dan ben je bij ons op de goede plek. 

 Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een bruiloft. Taart, uitnodigingen, catering, een feest, bloemen… en natuurlijk de locatie. Waar ga je trouwen?

Een betere vraag is: hoe ziet je droombruiloft eruit? Waar zou je het liefst trouwen? Op een wit zandstrand? In een klein oud kerkje? Onder de sterrenhemel, met vuurwerk na het ja-woord? Dat kan allemaal bij Pluk Weddingplanner!

Wij maken van niets iets. En we zijn flexibel: het draait tenslotte allemaal om jullie. Wil je dat wij helemaal met je meedenken, of weet je al precies wat je wilt? Willen jullie trouwen op onze locatie in de Drentse natuur, of op een andere plek in binnen- of buitenland? 

Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je terecht. Wij maken jouw droombruiloft waar. En dat hoeft helemaal geen vermogen te kosten. 

shutterstock_661680682 home

Professionele organisatie van jullie bruiloft

Wij weten van aanpakken door onze jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. We zijn flexibel en denken altijd met jullie mee, ongeacht het budget. Pluk Weddingplanner organiseert bruiloften in alle soorten en maten.

Kies een pakket of ga voor een bruiloft op maat

Ieder bruidspaar is uniek. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld. Daarmee nemen we jullie een heleboel denkwerk uit handen. Als je kiest voor een trouwpakket, heb je een prachtige en originele bruiloft zonder alle stress. En dat op een van de mooiste plekken van Nederland: in Nationaal Park Drentsche Aa. 

Wil je een bruiloft geheel op maat? Dat kan ook! Wij denken graag met je mee. Jullie kunnen trouwen op onze prachtige locatie. Maar we verzorgen jullie bruiloft met alle liefde ook op een andere locatie. In Nederland of in het buitenland. 

Pluk Weddingplanner regelt al jaren bruiloften en weet precies wat ze doet. Willen jullie iets aanpassen binnen een pakket? Dan kan dat gewoon. Daarnaast regelen we graag jullie complete bruiloft op maat. Wil je dat we alleen de catering verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Festivalbruiloft

Een ongedwongen, eigentijdse bruiloft in festivalsfeer.

Familiebruiloft

Trouwen in kleine kring, omringd door familie: gezellig en intiem.

Romantische bruiloft

Stijlvolle bruiloft in romantische sfeer, compleet met rozen en kaarslicht.

Winterbruiloft

Een Winter Wonderland-bruiloft voor chic Scandinavië in Nederland!

Glamourbruiloft

Een droombruiloft met alles erop en eraan – van heli tot vuurwerk.

Bruiloft op maat

Een bruiloft die 100% op jullie is afgestemd, in Drenthe, Nederland of daarbuiten.

Onze prachtige trouwlocatie

Uniek trouwen in Drenthe

Pluk Weddingplanner regelt je bruiloft in Nationaal Park Drentsche Aa. Midden in de natuur en precies zoals jullie willen. Wij hebben een prachtig veld dat we helemaal naar wens kunnen omtoveren. 

Willen jullie een strandbruiloft? Trouwen in een jungle-omgeving? Of liever een 1001-nacht-thema? Niets is ons te gek. 

Komen er kinderen op jullie bruiloft? Ook die gaan het naar hun zin hebben. We hebben een grote speeltuin, zodat ze zich heerlijk kunnen uitleven. 

Perfecte plek voor trouwfoto’s

Het Nationaal Park Drentsche Aa is de perfecte plek voor jullie trouwfoto’s. De ongerepte natuur als achtergrond; beter kan het niet. De trouwlocatie is omringd door bossen, heidevelden en mooie beekjes. Daar kun je nog vele jaren trots op terugkijken. 

Trouwen jullie op onze trouwlocatie in het Nationaal Park? Dan zit de professionele trouwfotograaf bij de prijs in. 

Overnachten in landelijke stijl

Op onze trouwlocatie kun je sfeervol overnachten. Met z’n tweeën of met meer. We hebben plaats voor maximaal 40 personen. De chalets en bungalows staan voor jullie klaar. En voor het bruidspaar hebben we uiteraard een romantisch bruids-chalet! De volgende dag kunnen jullie gezellig met elkaar ontbijten en napraten over de mooiste dag van je leven.