Over Pluk Weddingplanner

Ons team is enthousiast, betrouwbaar en creatief

Pluk Weddingplanner

“Een bruiloft die helemaal om jou draait – we gaan ervoor.”

Je bruiloft is een bijzonder moment in jullie leven samen. Het is een dag om nooit te vergeten.

Pluk Weddingplanner helpt je om deze dag echt onvergetelijk te maken. Niets is voor onze enthousiaste, betrouwbare en creatieve mensen te gek om dat voor elkaar te krijgen. Wie zijn de mensen die ervoor zorgen dat alles goed verloopt?

Ginetta Houwing

Ginetta Houwing staat aan het roer van Pluk. Zij is degene die alle medewerkers scherp houdt en alles uit de kast haalt voor de bruiloft van je dromen. Ginetta is gemotiveerd, betrokken en heeft oog voor detail. Ook heeft ze voor elk denkbaar probleem(pje) vliegensvlug een oplossing. Ze is er voor je van begin tot eind en denkt altijd met je mee.

Professioneel team

De afgelopen jaren hebben we een groot en professioneel team om ons heen verzameld. Van de beste chefs en inkopers tot aan de vriendelijkste hosts en hostesses. Zij zorgen voor de ontvangst, hapjes, drankjes, een heerlijk diner dat met zorg wordt geserveerd, en natuurlijk de bruidstaart. Kortom, ze gaan 100% voor jullie perfecte bruiloft.

De beste leveranciers

Ook ons netwerk van leveranciers bestaat uitsluitend uit de allerbeste. Flexibel, snel en professioneel werken ze met ons toe naar die belangrijke dag. Samen met ons team en onze leveranciers regelen wij de bruiloft die helemaal bij je past. Wij begrijpen dat de details het verschil maken. Van de uitnodigingen tot aan de kleur van de rietjes – Ginetta en haar team regelen het.

Klaar voor een bruiloft die écht om jou draait?

Mail Ginetta

info@pluk.events

Bel Ginetta

050-2004249