Trouwpakketten

Wij doen het denkwerk, zodat jij kunt genieten!

shutterstock_697188217
shutterstock_1201333843 winter 2

Pluk Weddingplanner

Bij Pluk Weddingplanner hebben we verschillende trouwpakketten samengesteld. Ook als jullie kiezen voor een pakket, krijg je een bruiloft die écht om jou draait. Met deze pakketten weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Tegelijkertijd heb je alle vrijheid om veranderingen aan te brengen, mocht dat nodig zijn.

Je kunt kiezen of je wilt trouwen op het veld, of in het nabije kerkje. Als je de plechtigheid in het kerkje laat voltrekken, rijden jullie daarna via het landelijke weggetje naar onze feestlocatie.

Ieder pakket geldt voor 30 daggasten en 100 avondgasten, en is altijd inclusief:

De pakketten zijn exclusief trouwambtenaar en zelfgekozen band of dj. 

Festivalbruiloft

De Festivalbruiloft doet je denken aan die heerlijke zomers vol gezelligheid. We zorgen voor een uitbundige festivalsfeer. Denk aan heerlijk eten van diverse foodtrucks, een natuurlijke uitstraling, kleurrijke stoelen en vrolijke slingers. Dit pakket is ideaal voor bruidsparen die een ongedwongen bruiloft willen. Die hakken heb je niet nodig: je zou zelfs kunnen trouwen op blote voeten in het zand. 

shutterstock_772080394 fesztival
shutterstock_363983570 familie

Familiebruiloft

Willen jullie het liefst trouwen in kleine kring? Alleen met naaste familie, kinderen en vrienden erbij? Wij regelen het voor je. Op ons mooie veld zorgen we voor een gezellige, intieme sfeer. Alsof jullie even alleen op de wereld zijn met elkaar. We kleden onze locatie smaakvol en natuurlijk aan. We zetten een stijlvolle tent neer die we afstemmen op de grootte van de groep: voldoende ruimte voor iedereen en toch een warme stemming. Het wordt een dag om nooit te vergeten voor jullie en de gasten! 

Romantische bruiloft

Een romantische bruiloft in zachte poederkleuren, zacht roze, wittinten, goud/zilver, pastel? Dit geeft de bruiloft een zeer romantische sfeer, we werken met rozen en klassieke elementen. Een prachtig doorzichtige tent waar jullie in de avond naar de sterren kunnen kijken, kan het nog romantischer? 

shutterstock_229057330 winter

Winterbruiloft

Een bruiloft in Winter Wonderlandstijl! Wat wil je nog meer? Met dit pakket haal je winters Scandinavië naar Nederland. De aankleding, catering en drankjes krijgen een chique winterse touch. Als het koud is, is het extra gezellig. Onze mooie tent wordt knus en warm ingericht. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken, is dat je niet knoeit met de glühwein. 

Glamourbruiloft

Een bruiloft met alles erop en eraan: dat is de glamourbruiloft. Als je voor dit pakket kiest, halen we alles uit de kast. Je kunt er zeker van zijn dat dit de mooiste dag van je leven wordt. Met dit pakket krijg je alles erop en eraan. Als je wilt, kan de plechtigheid worden voltrokken in het mooie kerkje vlakbij. Vervolgens is het tijd voor een spectaculair feest op het landelijke veld. 

shutterstock_1156129156 glamour

Kom in contact

Wij hebben nog beschikbare dagen

050-2004249

Maatwerk

Bruiloft op maat

Wil je een complete bruiloft op maat? Daar weten wij wel raad mee! Wij zorgen ervoor dat de bruiloft precies zo wordt als je wilt. We maken altijd een afspraak, zodat we een goed idee krijgen van je wensen. 

Je kunt bij een bruiloft op maat kiezen voor onze eigen locatie. Of heb je zelf al een locatie in gedachten? Dat is ook goed! Dan regelen we jullie bruiloft op jouw droomlocatie in binnen- of buitenland. 

Wij pakken het groots aan. Zijn jullie er klaar voor? 

Bruiloft deels organiseren

Je kunt ook bij Pluk Weddingplanner terecht voor het organiseren van een deel van jullie bruiloft. Zo kunnen we de hapjes en drankjes regelen, of alleen het diner. Je kunt zelf kiezen wat voor type diner en hapjes jullie willen: Hollandse pot, Frans, Aziatisch, vegetarisch – zeg het maar! 

We kunnen ook alleen de decoratie en aankleding van jullie trouwlocatie regelen.

We kunnen ook alleen de decoratie en aankleding van jullie trouwlocatie regelen. Wat je ook wilt, wij zorgen ervoor dat je trouwdag volledig om jou draait.